Sâmbătă şi duminică, echipa orădeană Car Cover va participa, ca invitată, la Transilvania Tuning Show, o competiţie de frumuseţe auto-moto, ce va fi găzduită de Cluj Arena.

Car Cover Racing Team va expune una dintre motocicletele de concurs, respectiv cea a multiplului campion Janos Chrobak, dar şi bicicleta de concurs a campionului de ciclism Raul Sânza. Mai mult, echipa orădeană va organiza pe Cluj Arena şi mai multe concursuri cu premii pentru spectatori.

Competiţia va reuni participanţi din întreaga ţară şi din mai multe ţări europene. Car Cover va expune şi un camion inscripitonat full de 3,5 tone, platoul destinat acestuia devenind şi scenă de prezentare.

"Pe lângă motocicleta, bicicleta şi echipamentele de concurs, alături de camionul tuningat va sta şi un Audi S4, pregătit pentru eveniment. O să oferim mai multe premii spectatorilor care vor participa la concursurile organizate de noi", a precizat George Botto, reprezentantul Car Cover Racing Team.

Este de aşteptat ca afluenţa de public să fie mare pentru acest eveniment, cu atât mai mult cu cât în imediata apropiere, în Sala Polivalentă din Cluj, se desfăşoară Campionatele Europene de gimnastică.