Trei persoane au ajuns la spital, marţi, în urma unui carambol produs pe DN19, lângă Tămăşeu. Accidentul s-a produs marţi la prânz. Un clujean în vârstă de 38 de ani din comuna Apahida, aflat la volanul unui VW Golf, nu a păstrat o distanță corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în fața sa, un VW Pasat, condus de un bihorean în vârstă de 34 de ani din Diosig, pe care l-a acroşat.  

În urma impactului, Passat-ul a fost proiectat cu partea stânga spate pe sensul opus de deplasare, lovind un Fiat Stilo, condus în aceeaşi direcţie de deplasare de un bihorean de 38 de ani, din comuna Roșiori, care intrase în depăşirea celor două autoturisme, ca să nu le lovească.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane: un bărbat de 48 de ani, din Roșiori, pasager în cel de-al treilea autoturism, un bărbat de 38 de ani, din Diosig și o tânără de 17 ani, din comuna Cetate, județul Bistrița Năsăud, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism. Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea cu leziuni uşoare. "Cei trei pacienţi au suferit contuzii şi fracturi care nu au necesitat internarea", a declarat, miercuri, şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Cei doi bărbaţi au plecat imediat, însă tânăra de 17 ani a fost predată asistenţilor sociali de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor după ce s-a descoperit că fusese dată dispărută de familie de o perioadă mai lungă. "Au fost anunţate organele judiciare şi familia, care a venit să o ia", a mai spus Borcea.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor