O fetiţă de 10 ani din Tileagd, pasageră într-un autoturism, a ajuns la spital după ce şoferul maşinii a pierdut controlul direcţiei la intrarea în Oradea, pe strada Nufărului, şi s-a lovit de alte două maşini.

Accidentul a fost anunţat la 112 sâmbătă seara, la ora 18.36. „Un tânăr de 20 de ani, din comuna Tileagd, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sânmartin spre Oradea, a pierdut controlul asupa direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din Oradea, se arată în comunicatul de presă transmis, luni, de Poliţia Bihor.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul său de deplasare, unde a acroşat un alt autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Sânmartin, judeţul Bihor, care circula regulamentar pe banda întâi.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului”, se precizează în comunicat.

Cert este că, în urma accidentului, o fetiţă în vârstă de 10 ani, din comuna Tileagd, pasageră în primul autoturism, a ajuns la Centrul de primire a Urgenţelor din Spitalul Municipal „Gavril Curteanu”.

„Pacienta a suferit leziuni uşoare, contuzii, escoriaţii. Medicii au propus să fie internată pentru supraveghere, dar părinţii au refuzat”, a declarat, luni, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

foto: Facebook grupul Info Trafic Bihor