Patru persoane, între care și un copil de 7 ani, au fost rănite în urma unui carambol produs sâmbătă după-amiaza pe DN 1, în comuna Oșorhei.

Accidentul a fost anunțat la ora 15.40, iar din cercetările efectuate de polițiștii rutieri rezultă că a fost provocat de șoferul unui VW Golf, un orădean în vârstă de 33 ani care se deplasa dinspre Cluj spre Oradea.

“Intenționând să depășească o coloană de autovehicule, șoferul a pătruns pe sensul opus și a acroșat lateral stânga un autotren cu semiremorcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani din Cluj Napoca”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu.

În urma impactului, Golful a ricoșat, lovind partea stângă spate a unui autoturism VW Polo, condus de un bărbat de 36 ani din Oradea, care staționa în coloană.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a patru persoane. Este vorba despre șoferul Golfului și pasagera acestuia, o femeie de 30 ani din Tileagd, și două persoane aflate în cel de-al doilea autoturim: o femeie de 31 ani și un copil de 7 ani, ambii din Oradea.

Victimele au fost preluate de un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de la Ambulanţa Oradea, fiind transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor Bihor.

"Toate cele patru persoane au fost evaluate medical, însă au suferit leziuni și contuzii minore, motiv pentru care nu a fost nevoie de internarea acestora", a declarat BIHOREANULUI șeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea. 

Foto: Info Trafic Bihor