Cele mai tari motoare din Transilvania vor fi turate săptămâna viitoare în Băile 1 Mai. White Wolves MC organizează în perioada 20 - 22 iunie, în Ştrandul cu Valuri, prima întâlnire "Chariots of fire". Evenimentul, la care sunt aşteptaţi peste o mie de motociclişti din ţară şi străinătate, se doreşte să devină o tradiţie a clubului.

"Ediţia din acest an a întâlnirii "Chariots of fire" (care de foc, cu aluzie la motociclete - n.r.) este prima de acest gen şi se doreşte să devină o tradiţie a clubului. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, la ora prânzului, sâmbătă se va ţine marşul motociclistic pe traseul deja cunoscut din Oradea după care întâlnirea va lua sfârşit duminică la prânz", a declarat Dan Todoran, purtătorul de cuvânt al clubului White Wolves, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit vicepreşedintelui White Wolves, Ioan Gavriş, întâlnirea motociclistică se anunţă una interesantă, punctată cu concursuri şi concerte rock. "Vineri vor cânta trupe precum Nutbreak, Blue Stings şi Black River Blues Band iar sâmbătă vor urma Replika, Pokolgep şi The ROCK, tribute AC/DC", a spus Gavriş.

Având în vedere frăţia cluburilor moto, bikerii călare pe motoarele proprii vor avea acces gratuit în ştrand. Vizitatorii vor plăti, în schimb, 30 lei pentru accesul în ştrand şi intrarea la concertele din cele trei zile.

"Motorismul" a încetat de mult să fie o pasiune doar masculină. La prima ediţie "Chariots of fire" sunt aşteptaţi motociclişti şi motocicliste din întreaga ţară.

"Poate părea mai ciudat, dar între atâţia bărbaţi ne simţim ocrotite şi ştim că putem călători în siguranţă. Dacă eram doar între fete ne-ar fi fost mai greu", a spus Diana Tifor, membră a clubului.

Înfiinţat în urmă cu patru ani la iniţiativa a patru bikeri bihoreni, White Wolves numără în prezent peste 70 de membri şi circa 40 de simpatizanţi.