Cartierul Rogerius rămâne pe apă rece. După o întrerupere de circa cinci zile a furnizării apei calde şi reluarea cu sincope a serviciilor la începutul acestei săptămâni Termoficare Oradea anunţă pentru vineri sistarea alimentării cu agent termic a punctelor termice din perimetrul delimitat de străzile Uzinelor, Podului, Italiană, Aleea Rogerius, Corneliu Coposu, Lacu Roşu, Cantacuzino, Olimpiadei, Sportului, Arenei, Rozmarinului, Magnoliei, Ştefan cel Mare, Milcovolului şi Berzei.

Întreruperea serviciilor de alimentare cu apă caldă prin punctele termice 105, 110-118, 120, 121, 124, 128, 131, 208 şi 221 se datorează lucrărilor de reîntregire a Magistralei 3 după înlocuirea unor porţiuni de conductă în zona străzii Podului.

"Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat, în special de la cei la care în ultimele două săptămâni au fost probleme deosebite cu livrarea apei calde, datorită lucrărilor care au avut loc în acest timp, cărora le mulţumim pentru înţelegerea şi răbdarea de care au dat dovadă", se menţionează în comunicatul Termoficare.