O căruţă neiluminată a fost lovită frontal, duminică seara, pe DN76, în apropierea localităţii Tăşad, de o maşină condusă de un orădean, accidentul având loc pe un sector de drum aflat în lucru, pe care circulația se desfășura pe o singură bandă şi era dirijată prin semafoare.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier a fost semnalat pe numărul 112 la ora 22.25.

"Orădeanul în vârstă de 46 ani conducea maşina pe direcţia Beiuș - Oradea, când, pe un sector de drum aflat în lucru, pe care circulația se desfășura pe o singură bandă, dirijată prin semafoare, a intrat în coliziune frontală cu o căruță neiluminată și nesemnalizată, care circula din sens opus, condusă de un bărbat de 33 de ani, din comuna Hidișelu de Sus", se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor. 

Căruţaşul a scăpat cu câteva zgârieturi, însă, testat fiind cu aparatul etilotest, s-a descoperit că prezenta o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ancheta în caz este coordonată de poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.