Cei doi bărbaţi care au fost filmaţi marţi, în timp ce conduceau pe contrasens două căruţe trase de cai pe Drumul Naţional 76, între Oradea și Sânmartin, au fost prinşi de poliţiştii Biroului Rutier Oradea.

"Este vorba de un bărbat de 52 de ani şi un altul de 62 de ani, ambii din comuna Oşorhei, judeţul Bihor. Aceştia au fost sancţionaţi potrivit prevederilor Art. 41 şi Art.71 din OUG nr. 195/2002 republicată, cu amendă în valoare de 870 de lei fiecare", a declarat, miercuri, pentru BIHOREANUL, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Cu alte cuvinte, căruțașii au fost amendaţi pentru circulaţia pe drumuri naţionale (interzisă căruţelor) şi circulaţia pe sens opus.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, incidentul a avut loc marţi după amiază, când cele două căruţe au fost filmate în timp ce circulau pe contrasens pe sensul de mers Oradea – Sânmartin, în zona hotelului Sky. Înregistrarea video a fost publicată apoi pe grupul de Facebook dedicat şoferilor Info Trafic Bihor & Oradea.

Evenimentul nu a fost anunțat la 112, ci poliţiştii rutieri bihoreni s-au autosesizat din mediul online pentru a identifica persoanele care au reprezentat un adevărat pericol pentru participanții la trafic din zona respectivă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!