De la 1 octombrie, Şcoala de dans Hip-Hop "Unique Dance Studio" Oradea are casă nouă, complet renovată şi utilată conform celor mai înalte standarde, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea. Astfel, este pregătită să primească noii dansatori, care să completeze trupele vechi de performanţă cu dansatori experimentaţi.

"Alături de noi, oamenii învaţă să aprecieze munca depusă, devotamentul pentru ceva deosebit şi conştientizează că fiecare mişcare realizată pe ritmurile muzicii, oferă pentru fiecare o rază de speranţă. Aşadar, invităm toţi copiii, tinerii, să se alăture Şcolii de dans "Unique Dance Studio" Oradea, pentu a da un plus de culoare vieţii pe care o au!", a declarat Noemi Simon, preşedintele Unique Dance Studio.

Noemi Simon este cea care a reprezentat cu continuitate România la fiecare concurs şi campionat organizat peste hotare, sub egida Federaţiei "International Dance Organization", în cadrul căreia deţine funcţia de vicepreşedinte.

În anul 2001 ea a pus bazele acestei şcoli de dans, unde îşi desfăşoară activitatea mai multe trupe, la diverse categorii de vârstă.

"Unique Dance Studio" este una dintre cele mai vechi trupe de street-dance şi hip-hop din România. De-a lungul timpului, sportivii de la "Unique Dance Studio" au câştigat numeroase premii naţionale şi internaţionale, colaborează cu artişti români şi străini cunoscuţi şi participă la evenimente televizate şi videoclipuri.

Şcoala de dans "Unique Dance Studio" este "o entitate ce desfăşoară activităţi didactice pentru copii şi tineri de mai bine de 16 ani, constând în predarea cursurilor de dans modern/hip-hop, cu scopul de a atrage cât mai multă lume, de a-i convinge să aleagă o viaţă frumoasă şi sănătoasă prin mişcare", după cum se prezintă, printr-un comunicat.