Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Bihor au început urmărirea penală faţă de o femeie de 30 de ani din localitatea Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

"Aceasta este suspectată că, în perioada august - noiembrie 2008, în calitate de casier al unei societăţi comerciale orădene cu punct de lucru în localitatea maramureşeană Vişeul de Sus, a încasat de la agenţii de livrări ai firmei suma totală de 83.255 lei, bani care nu au mai fost depuşi în contul bancar al societăţii", a spus Alina Dinu.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că, pentru a acoperi prejudiciul pe care l-a creat, femeia a întocmit în fals mai multe chitanţe care atestă încasări fictive de la agenţii de livrări, în sumă de 67.339 lei.

"Poliţiştii au reuşit recuperarea a 40.000 lei din prejudiciul total de 83.255 lei", a mai arătat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.