Celebrul creator de modă român Cătălin Botezatu a declarat vineri pentru BIHOREANUL că se mută anul acesta la Oradea, unde îşi va cumpăra o locuinţă. Acesta a spus că este impresionat de arhitectura oraşului.

„Iubesc Oradea”

Cătălin Botezatu a fost prezent, vineri, la magazinul de haine Amavi din Oradea, unde a avut loc extragerea câştigătorului unei tombole, premiul cel mare fiind o cină cu designerul şi un voucher de 1.000 de lei pentru cumpărături în magazin.

Cu această ocazie, BIHOREANUL l-a întrebat dacă se gândeşte să se mute în oraşul de pe Criş, date fiind numeroasele parteneriate pe care le are în ultima vreme cu firmele din Oradea și în contextul în care a mai dat de înțeles că ar urma să facă asta. 

„Toată lumea mă întreabă dacă mă mut sau nu în Oradea. Răspunsul este: da! Anul acesta voi avea o locuinţă în Oradea. Desigur, eu mai am case şi în alte oraşe, dar voi veni şi voi locui şi aici. Deocamdată sunt ca la mine acasă la Hotelul Astoria. Uneori, când sunt aici, noaptea târziu, ies pe balcon să fumez un trabuc şi aud păsările cântând. Mi se pare fascinant pentru că totuşi sunt în inima unui oraş. Iubesc Oradea, iubesc arhitectura şi faptul că există proiecte de infrastructură şi probabil că în curând va fi unul dintre cele mai importante oraşe din ţară”, a declarat acesta pentru BIHOREANUL.

Botezatu are un parteneriat care datează de un an cu magazinul Amavi, ce face parte din grupul orădean Mobiente-Limtex, deţinut de soţii Ioan şi Rodica Tulvan, care realizează piese vestimentare pentru branduri importante în lumea modei precum Max Mara, Balmain, Giorgio Armani, Moschino, Dolce&Gabbana ori Off-White. El a lăudat fabrica orădeană şi a spus că a lucrat la stylingul celor mai recente colecţii vestimentare. 

Legături cu Oradea

Cătălin Botezatu este totodată imaginea unor campanii de marketing ale ansamblului rezidenţial Milano 5, ce se construieşte între Oradea şi Băile Felix, dezvoltat de Vannisis, firma omului de afaceri italian Vannis Marchi.

În luna ianurie, acesta a declarat BIHOREANULUI că pregăteşte un concept de design interior pentru apartamentele cartierului Milano 5. Încă de atunci, el a sugerat, printr-o postare publicată pe Instagram se va muta în oraşul de pe Crişul Repede. „Vreţi să fiţi vecini cu mine, aici, la Oradea?", şi-a întrebat el atunci urmăritorii de pe reţelele de socializare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!