Poliţia Bihor a transmis concluziile cercetărilor la fața locului în cazul accidentului rutier produs, luni, pe DJ 763, între Sudrigiu şi Pietroasa, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor două. Una dintre victime este un copil de 2 ani şi 11 luni, fiica celor doi morți, soț și soție, care a fost transportată cu elicopterul SMURD la Oradea.

Potrivit informării, tragedia s-a produs pe drumul județean 763, între Sudrigiu şi Pietroasa, la intersecția cu drumul comunal 250. Aflat la volanul unui Suzuki Jimny, cu care tracta o remorcă încărcată cu materiale de construcţii, un bărbat de 33 de ani, din Poienii de Jos, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, fiind lovit în partea laterală de către BMW-ul condus de un bihorean în vârstă de 31 de ani, din Valea de Sus, care la râmndul său se afla în depășirea neregulamentară a unui alt autoturism.

În urma impactului, ambele mașini s-au răsturnat în șanț.

"În urma accidentului rutier, atât bărbatul de 33 de ani, care conducea primul autoturism, cât și o femeie de 32 de ani, din Poienii de Jos, pasageră a sa, au suferit leziuni care le-au provocat decesul. De asemenea, o minoră de 2 ani și 11 luni, din Poienii de Jos, pasageră în primul autoturism, și un bărbat de 57 de ani, din Măgura, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital", se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.

Ancheta în caz este continuată de poliţiştii din Beiuş sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Conform comunicatului Poliţiei, circulaţia în zonă s-a deblocat între timp şi se desfăşoară în condiţii normale.