Vestita primăriţă din Brusturi, Livia Bârlău, judecată pentru tentativă de omor după ce, împreună cu soţul său, l-a bătut pe un fost procuror până ce acesta aproape n-a mai suflat, are noi probleme, dar şi obrăznicie cât cuprinde.

Lunea trecută, chiar în ziua în care Parchetul Bihor anunţa printr-un comunicat că femeia a fost inculpată şi pentru fraudă cu fonduri europene, la Brusturi a descins Corpul de control al prefectului, ceea ce fanii lui Bârlău au interpretat ca fiind o dovadă că magistraţii ar fi pe-o mână cu funcţionarii Prefecturii conduse de liberalul Dumitru Ţiplea, chit că aceştia îşi anunţaseră vizita încă de vinerea precedentă.

Motivul descinderii, după cum a auzit Bihorel, a fost verificarea documentelor de achiziţii ale Primăriei, după ce consilierii opoziţiei locale au reclamat că au cerut aceste informaţii, de altfel publice, dar nu le-au primit.

Culmea tupeului, vreme de 2 ore, funcţionarii au refuzat să dea documentele, semn că primăriţa are ceva de ascuns, cedând doar după ce, probabil, aceasta a fost sfătuită de avocaţi să se conformeze.

Între achiziţiile cu cântec s-ar număra inclusiv servicii juridice plătite de Primărie, cu bani publici, unuia dintre avocaţii care au reprezentat-o pe Bârlău în procesul pentru tentativa de omor.

Dacă se va confirma oficial ar însemna nu doar că femeia îşi toacă "dujmanii" pe banii lor, ci şi că s-ar putea alege cu un nou dosar penal...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!