Patru tineri din Ciumeghiu sunt cercetaţi de poliţiştii din comună, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, au spart magazinul alimentar din localitate.

Spargerea s-a comis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după cum a explicat, marţi, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. Cei patru tineri, trei dintre ei în vârstă de 20 ani şi unul de 25 de ani, au sărit gardul imobilului în care funcţionează magazinul, iar apoi i-au spart uşa, luând de pe rafturi tot ce au apucat: scutece, ţigări, bere, carne de pui, mezeluri, cartofi şi paste făinoase, cu care au plecat, apoi, spre casă. 

Paguba, în valoare de 3.000 lei, a fost recuperată parţial în dimineaţa zilei de sâmbătă, când hoţii au fost prinşi de poliţiştii din comună. Nu de alta, dar între timp, hoţii au "topit" mâncarea şi băutura.

"În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii din Ciumeghiu i-au reţinut pe cei patru tineri, pentru 24 de ore", spune comisarul şef Fărcuţa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta au dispus continuarea cercetărilor cu cei patru bihoreni în stare de libertate, sub acuza de furt calificat.