Şoferiţa de 47 ani din Sânmartin, rănită în accidentul produs fără vina sa pe Şoseaua Borşului, a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medicii Spitalului Clinic Judeţean din Oradea de a-i salva viaţa. 

După cum se ştie, femeia fost victima unui accident provocat joi dimineaţa de neatenţia unei orădence în vârstă de 22 ani care, venind de pe strada Matei Corvin, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” la intersecția cu Șoseaua Borșului şi a virat fără să se asigure.

Ca să evite impactul cu maşina tinerei, un poliţist de frontieră de 22 ani care se îndrepta spre Oradea a efectuat o manevră spontană: a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat frontal în maşina condusă de şoferiţa în vârstă de 47 ani, pe care a proiectat-o în partea laterală a unui TIR.

"În urma accidentului rutier, femeia de 47 de ani a fost transportată la spital", a declarat joi dimineaţa purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Victima accidentului a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu multiple plăgi şi traumatisme ale toracelui şi abdomenului, medicii fiind de la început rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

"Din nefericire, leziunie suferite au fost mult prea grave şi pacienta nu a supravieţuit", a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.