Cei 450 de clienți ai hotelului Ceres din Băile 1 Mai își primesc masa în cameră fiindcă tavanul restaurantului s-a prăbușit, subit, vineri dimineață, din cauza unor infiltrații de apă. Restaurantul a fost închis și izolat pentru reparații. Situația, extrem de stânjenitoare pentru gazde, se va menține până la finalizarea lucrărilor.

Prăbușirea tavanului nu a provocat victime doar pentru că acesta a avut loc înainte de micul dejun. În urma incidentului, însă, sala de mese a fost închisă și izolată pentru reparații.

„A fost o mică infiltrație de apă și am considerat că trebuie să nu mai servim masa în restaurant, ci să dăm jos tavanul”, a declarat directorul hotelului, Ștefan Pătroc, pentru bihon.ro.

Directorul a afirmat că clienții hotelului și-au primit masa în caserole, dar a fost incapabil să precizeze pentru cât timp se va menține această situație.

Cel mai probabil, oaspeții își vor primi masa în cameră, cel puțin pe tot parcursul zilei de vineri, până la finalizarea reparațiilor.

BIHOREANUL a încercat să ia legătura cu conducerea hotelului Ceres, pentru a-și preciza poziția, dar fără succes.

Hotelul Ceres din Băile 1 Mai face parte din rețeaua Societății Comerciale de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă deținută de Casa Națională de Pensii și Alte Drepturi de Asigurări Sociale. Unitatea găzduiește pensionari veniți la tratament.

Hotelul este condus de fostul viceprimar al comunei Sânmartin, Ștefan Pătroc, un apropiat al PNL, și a fost suspus în ultimii ani unor lucrări de reabilitare. Pe timpul pandemiei de Covid-19, unitatea a găzduit pacienți infectați și contacți ai acestora, ca și secție exterioară a Spitalului Municipal din Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!