Cei doi orădeni care, luna trecută, au violat o adolescentă de 16 ani în faţa prietenului ei au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, luni, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea

Andrei Meşter şi Varga Sandor au fost trimişi în faţa magistraţilor în stare de arest preventiv sub acuza de viol şi lipsire de libertate, pentru început, dosarul şi rechizitoriul întocmit de anchetatori urmând să intre în dezbaterea judecătorului de Cameră preliminară. 

După cum se ştie, cei doi orădeni au ajuns în atenţia procurorilor după ce, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, au atacat un cuplu de adolescenţi în apropierea Catedralei Ortodoxe din Centrul Civic.

Andrei Meşter şi Varga Sandor au violat-o pe fata de 16 ani iar ulterior unul dintre agresori a dus victima într-un imobil din zona cartierului Velenţa, unde a constrâns-o la un alt act sexual. Violatorii au fost identificaţi şi prinşi după aproape două săptămâni de căutări.

Primul, Andrei Meşter, un orădean de 24 de ani, a fost arestat marţi, 27 septembrie, iar cel de-al doilea, Varga Sandor, de 35 de ani, a fost arestat pe 29 septembrie, ambii pentru o perioadă de 30 de zile.