Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor Viorel Gavra a anunţat, marţi, că ancheta în cazul celor doi orădeni care au abuzat sexual timp de doi ani de propria fiică bolnavă psihic a fost finalizată, cei doi urmând să fie judecaţi sub acuzaţia de viol şi incest. "A fost un caz îngrozitor şi s-a dispus încă din timpul cercetărilor scoaterea din familie a fetiţei abuzate psihic, dar şi a băieţelului de 7 ani care se afla în grija celor doi. După finalizarea anchetei, a fost sesizată instanţa de judecată prin rechizitoriu. Cei doi riscă închisoare de până la 20 de ani", a declarat prim-procurorul Viorel Gavra.

Kralocky Iosif, 42 de ani, a fost arestat pe 30 noiembrie de Tribunalul Bihor, sub acuzaţia de viol şi incest, după ce a abuzat sexual de propria fiică bolnavă psihic, Szandi, în vârstă de 15 ani. Ulterior, în timpul audierilor, procurorii au aflat că fetiţa bolnavă a fost violată nu doar de tatăl ei ci şi de mamă, Kralocky Hajnalka, motiv pentru care au început urmărirea penală şi împotriva acesteia, pentru viol.

Pe 16 decembrie, Tribunalul a decis instituţionalizarea de urgenţă a băieţelului de 7 ani rămas în grija celor doi, decizia magistraţilor fiind motivată de problema penală a celor doi părinţi, dar şi de faptul că trăiesc în condiţii improprii pentru creşterea copilului rămas încă în grija lor.