Cei doi tineri care și-au pierdut viața duminică, într-un accident pe DN1, erau polițiști, proaspăt căsătoriți, și veneau la ștrand în Oradea. Tocmai făcuseră căsătoria civilă, iar femeia era însărcinată.

„Cei doi soți erau în mașina lor, în drum spre un ștrand din Oradea. Într-un alt autoturism erau niște rude. În localitatea Șaula, înainte de intrarea în Huedin, într-o curbă la stânga, tânărul de 23 de ani care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o autocisternă condusă de un ucrainean”, arată site-ul stirileprotv.ro.

Atât șoferul, cât și soția sa de 24 de ani au fost foarte grav răniți, decedând pe loc.

Sursa citată spune că cei doi soți s-au cununat civil săptămâna trecută. Ea lucra la resurse umane în cadrul Poliției Cluj, iar soțul ei, fiul unui cunoscut instructor auto, era polițist la direcția operațiuni speciale a inspectoratului.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, accidentul s-a produs duminică dimineață, pe raza comunei Izvorul Crișului.

Cei doi se aflau într-un autoturism care, într-o curbă, a ajuns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un TIR condus de un ucrainean.

„Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ”, a comunicat, duminică, Poliția Cluj.

Vezi mai jos imagini de la locul tragediei! Video: ISU Cluj

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!