Hotelul Lotus Therm din Băile Felix are cel mai "tare" aquapark din România în 2022.

Administrat de Societatea Comercială Turism Felix, Felixarium a primit premiul "Best Aquapark 2022" în cadrul Termalia Awards, eveniment cu tradiţie de cinci ani în domeniul wellbeing (n.r. ce include hoteluri, aquaparkuri, SPA-uri, clinici medicale, hoteluri balneare etc.) din România.

Construit printr-o investiţie de aproape 30 milioane euro, hotelul de cinci stele Lotus Therm include aquaprk-ul Felixarium cu 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, două tobogane, zone de luat masa, teren de beach voley şi un centru SPA cu trei feluri de saune şi o cameră de gheaţă.

Atuul principal al Felixarium-ului îl constituie cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 130 lei pentru adulţi, respectiv 65 lei pentru copiii.

Reprezentanţii SCT Felix s-au întors de la festivitatea organizată sâmbătă la Hotel Ana Sport din Poiana Braşov cu două distincţii. Asta pentru că, la rândul său, Hotelul Internaţional, de 4 stele, din Băile Felix a primit premiul "Best Balneo Thermal Hotel 2022".

Inaugurat în 1979 şi supus ulterior unor lucrări de modernizare, hotelul cu arhitectură modernă dispune de 221 de camere.

Organizat sub auspiciile World SPA Organization, cu birouri în 50 de ţări, Termalia Adwars se doreşte un eveniment de referinţă pentru investitorii, managerii şi furnizorii din wellbeing din România. Evenimentul reuneşte operatori din domeniul SPA-urilor, resort-urilor, clinicilor de medicină estetică şi stomatologică, organizaţiilor de management a destinaţiilor, precum şi celor din turismul balnear.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!