Berăria artizanală Bers Nova organizează o nouă ediție a OktoBERSfest, cu mâncăruri gustoase, beri spumoase și muzică live.

Pentru ediția din acest an, organizatorii au decis să lase intrarea liberă, iar cei care vor să se bucure de festival sunt sfătuiți să-și lase mașinile acasă și să apeleze la autobuzele de linie ale OTL, care circulă în acea zonă și vor opri pe perioada OktoBERSfest în apropierea berăriei. 

„Trei zile și trei nopți de festivități cu și despre bere bună de Oradea Mare” - astfel prezintă organizatorii festivalul cu iz bavarez, care se va desfășura în acest weekend, mai precis între 6 și 8 octombrie, în curtea Bers Nova (Parcul Industrial Borș). 

Ce vor găsi oaspeții la „cel mai spumos eveniment”? „Berea Vulturar în ediție de festival, preparată cu hamei special, preparate culinare în stil bavarez, muzică live cu invitați surpriză, concursuri tematice și activități pentru pasionații de bere bună, târg de bunătăți de la producători și artizani locali, cort acoperit și kids corner”, spun organizatorii. 

Vendorii care vor fi prezenți în curtea Bers Nova sunt Wood Box, Munch și The Best Sausage.

Detalii despre eveniment pot fi găsite și pe pagina de Facebook Bers Nova.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!