Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea va găzdui în acest weekend jocurile celui de-al doilea turneu din Grupa valorică A a Superligii Naţionale de polo. 
Participă cele mai bune patru echipe de polo pe apă masculin din România: Steaua, CSM Oradea, Dinamo şi Rapid.

Meciurile încep de vineri seara, fiind programate două partide, de la ora 18 și de la ora 19.30. Sâmbătă, de la aceleaşi ore se vor desfăşura partidele etapei a II-a, pentru ca runda a treia să fie programată duminică, de la ora 10:30 – primul joc, respectiv de la ora 12, cel de-al doilea meci.

Primul turneu a avut loc la începutul lunii martie, în bazinul Steaua din București, unde jucătorii de la CSM Oradea au obţinut două victorii și au suferit o înfrângere, în faţa gazdelor de la Steaua. Astfel, trupa pregătită de antrenorii Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor se află pe locul II în clasament, după stelişti.

În primul joc al turneului de la Bazinul „Ioan Alexandrescu”, CSM Oradea se va duela cu Dinamo, vineri seara, de la ora 19:30, pentru ca sâmbătă de la ora 18 să evolueze în compania Rapidului, iar derby-ul cu Steaua îl va avea duminică, de la ora 12, în ultima partidă a turneului.

Intrarea spectatorilor la toate aceste meciuri este liberă.


Programul complet al turneului Grupei valorice A din Supelriga Naţională de la Oradea:

Etapa 1 (vineri)

Ora 18:00  CSA Steaua București - Rapid București
Ora 19:30  Dinamo București - CSM Oradea

Etapa a 2-a (sâmbătă)

Ora 18:00 Rapid București - CSM Oradea
Ora 19:30 Dinamo București - CSA Steaua București

Etapa a 3-a (duminică)

Ora 10:30 Rapid București - Dinamo București
Ora 12:00 CSM Oradea - CSA Steaua București

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!