Celebrul DJ și producător muzical german ATB, pe numele său real André Tanneberger, va susține un show în premieră la Oradea.

Autorul unor hituri ca „Ecstasy” și „Marrakech” va urca pe scena evenimentului Hive Fest, care va avea loc pe 21 septembrie, la Arena Antonio Alexe, biletele fiind puse vineri în vânzare. În aceeași seară va mixa și DJ-ul orădean Vladimir. 

Show-ul este organizat printr-o inițiativă privată, de Hive Events, firma locală care l-a adus la Oradea, în primăvară, pe Mahmut Orhan, tot la Arena Antonio Alexe. 

De când a avut primele hituri, cu mai bine de 20 de ani în urmă, ATB a lansat nouă albume. De-a lungul anilor, piesele sale au ocupat poziții fruntașe în topurile internaționale, el însuși fiind cotat ca unul dintre cei mai buni DJ-i la nivel internațional. Printre hiturile sale se numără „9 PM (Till I Come)”, „Ecstasy”, „Let U Go”, „What About Us”. 

„Aproape toate piesele mele se pot cânta și la chitară sau pian. Mă consider un compozitor și țintesc să provoc emoții prin melodiile mele. Cine știe, poate într-o zi voi lansa și un album unplugged album”, spunea despre sine André Tanneberger.

Primele bilete, în regim „presale” cu 80 de lei, s-au cumpărat rapid, iar pe platforma www.livetickets.ro se găsesc acum bilete de tip „first wave”, la prețul de 100 de lei, și VIP - presale, la 180 de lei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!