Ediția din acest an a deja celebrului festival Untold s-a lăsat cu multă distracție, nopți nedormite, dar și cu o cerere în căsătorie spectaculoasă.

Orădeanul Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatorii Untold, și-a cerut iubita în căsătorie, pe frumoasa Roxana Hulpe, știristă la PRO TV, folosindu-se de o dronă, de faimoasa scenă „Temple of Luna” și de artificii.

Momentul emoționant s-a petrecut în timpul festivalului Untold. Joia aceasta, viitorul mire a publicat pe rețelele de socializare o filmare cu momentul în care a pus întrebarea cea importantă, creând un moment special cu complicitatea colegilor săi din echipa de organizare a festivalului. 

Cererea a avut loc când pe stadionul din Cluj-Napoca nu erau spectatori, iar pe ecranele mari de pe scena principală au fost proiectate imagini cu cei doi iubiți. Bogdan a suprins-o apoi pe Roxana cu un inel adus într-o cutiuță de o dronă. 

După ce știrista a rostit răspunsul așteptat, și anume „Da!”, a început un spectaculos foc de artificii, menit să marcheze fericitul moment. 

(sursa video: Facebook / Bogdan Rădulescu)

Nu mulți știu că unul dintre organizatorii celui mai popular eveniment din România are rădăcini în Oradea. BIHOREANUL l-a prezentat pe Bogdan Rădulescu în urmă cu câțiva ani, când era, așa cum este și acum, Head of Partnerships & New Business la Untold (apoi și la Neversea), adică se ocupă de atragerea şi gestionarea finanţărilor din zona privată şi de strategia de dezvoltare. Roxana Hulpe s-a alăturat Știrilor Pro TV în 2021, începând ca reporter, iar apoi fiind promovată ca prezentatoare de știri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!