Cicliştii de la Carcover Racing Team Oradea au avut un program aglomerat în ultimele zile. În perioada 16-18 iunie au luat startul la mai multe competiţii desfăşurate la: Iaşi, Sasca Română (Cheile Nerei), Topoloveni şi Sinaia.

Antrenorul echipei orădene de ciclism, Marton Blaszlo, care şi concurează pentru gruparea orădeană, a câştigat maratonul mountain bike, rezervat profesioniştilor, de la Sasca Română, "Mountain Bike Cheile Nerei".

Marea speranţă a ciclismului orădean, Raul Sînza (foto), a câştigat competiţia rezervată juniorilor profesionişti (elite) în cadrul competiţiei "XCO Cetăţuia Iaşi".

Raul a avut parte de o pană cu 3,5 km înainte de finish, dar a avut un avans considerabil care nu a pus în pericol medalia de aur.

În cursa desfăşurată în "Capitala Moldovei", Dragoş Maliţa s-a situat al III-lea în competiţia rezervată cadeţilor, în vreme ce Imre Boszormenyi s-a situat pe locul V la seniori.

La rândul său, Lupuj Noemi a reuşit o "dublă" la sfârşitul săptămânii. A ocupat locul III în cursa de la Topoloveni pentru ca duminică să sosească a II-a în cursa "Infernul Muntelui", desfăşurată la Sinaia, într-un peisaj de excepţie.