Tinerii sportivi ai secţiei de tir de la clubul CSU Oradea s-au întors cu rezultate bune de la întrecerile Campionatului Naţional de juniori la probele de aer comprimat, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 6-9 februarie la Bucureşti.

Antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ au deplasat un lot de şapte sportivi, care au concurat la ambele categorii de arme, puşcă şi pistol. 

În urma competiției palmaresul secţiei de tir al CSU Oradea a fost îmbogăţit cu un număr de cinci medalii din care o medalie de aur şi patru de argint.

S-a remarcat în special evoluţia puşcaşei Alexia Lezeu, care a surclasat sportive mai experimentate şi cu categorie de vârstă mai mare, ea fiind încă junioară III.

Alexia a ocupat locul II la puşcă 60 de focuri individual, dar şi împreună cu echipa formată din Vivianne Mangra şi Andreea Pop. Tot pe locul II s-a clasat Alexia şi la puşcă mixt, unde a făcut echipă cu Magdiel Şipa.

Medalia de argint a obţinut-o şi Norbert Grama la pistol 60 de focuri individual, dar şi pe echipe, alături de Bucsias Levente.