Sportivii de la ACS Olimpikus Oradea s-au întors cu cinci medalii de la întrecerile puternicului turneu internaţional de judo copii dotat cu Cupa "Miado's" de la Sibiu.

Ajunsă la ediţia a VII-a, competiţia, care a avut loc pe 18 martie, la Sibiu, a reunit aproximativ 750 de copii judoka.

Elevii antrenorului Romeo Boantă au avut evoluţii foarte bune, reuşind ca, la final, să-şi adjudece o medalie de aur, una de argint şi trei de bronz.

Principala performeră a delegaţiei clubului orădean a fost Konya Afrodithe, care a ocupat locul I în cadrul categoriei U16, la +70 kg.

Pe locul II s-a situat Loredana Rusu, la categoria 52 kg U14, iar pe poziţia a III-a, Ştefan Nichitescu la 50 kg U14, Adrian Sulcik la categoria 66 kg U14 şi Alesia Toma la 32 kg U12.

Chiar dacă nu s-au situat pe podium şi nu au reuşit să intre în poseia vreunei medalii, locuri importante au mai ocupat şi: Pakot Aron şi David Străuţ, ambii situaţi pe locul V la U12. Tot un loc V a ocupat şi Dalia Anesia, iar Ramon Sulcik a ocupat poziţia a VII-a.

"Felicitări copiilor judoka, mulţumim părinţilor şi tuturor susţinătorilor noştri care au făcut posibilă participarea la această competiţie", a transmis la întoarcere antrenorul şi preşedintele clubului ACS Olimpikus Oradea, Romeo Boantă.

Pentru sportivii de la clubul orădean va urma, în perioada 31 martie - 2 aprilie, tot la Sibiu, etapa finală a Campionatului Naţional de Judo pentru copii, unde ACS Olimpikus are calificaţi cinci sportivi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!