Tinerii atleţi orădeni de la CSS LPS Bihorul s-au întors cu cinci medalii de la întrecerile Campionatului Naţional de sală pentru copii 1 şi 2, competiţie care s-a desfăşurat vinerea şi sâmbăta trecută la Bucureşti.

Performera delegaţiei a fost Ana Muntean, atletă pregătită de profesorul Călin Laza, care în cadrul categoriei de vârstă de Copii 2 a ocupat două locuri I, cucerind medaliile de aur la probele de 60 metri şi 200 metri.

La 60 metri a ocupat locul 1 cu timpul de 8,19 secunde, în timp ce la 200 metri a devenit învingătoare cu timpul de 28,30 secunde.

Un alt loc I şi titlul de campioană naţională l-a obţinut şi Vanessa Negreanu, tot la Copii 2, însă în cadrul probei de săritură în înălţime. Sportiva pregătită de Maria Preda a câştigat cu o săritură de 1,35 metri.

Pe locul II s-a situat Andra Danciu, o altă sportivă pregătită de antrenorul Călin Laza, care la Copii 1, a fost a doua în cadrul probei de 1500 metri, cursă pe care a parcurs-o în 5:08 minute.

Andra Danciu a mai concurat şi în cadrul probei de 200 metri, dar a terminat a 10-a, în 30:55 secunde.

În fine, cealaltă medalie de argint a obţinut-o Antonia Sîngeorzan, atletă pregătită de profesoara Maria Preda, care a fost a doua la triatlon, în cadrul categoriei de vârstă Copii 1.

Aceste rezultate vin să confirme, astfel, valoarea tinerei generaţii de atleţi de la LPS Bihorul.