Tinerii sportivi orădenii de la CSS LPS Bihorul Oradea s-au întors cu cinci medalii de la întrecerile concursului internaţional de lupte greco-romane de la Timişoara, Memorialul Valentin Bati - Aurel Dincă, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

Elevii antrenorului Nelu Pop au obţinut un loc I, trei clasări pe poziţia secundă şi un loc III.

Principalul performer al delegaţiei clubului orădean, care a cuprins nouă sportivi, a fost Darius Romocea, clasat pe primul loc la categoria de greutate 19 kg.

Pe locul II şi, implicit, în posesia medaliilor de argint, au intrat: Fuzi Albert la categoria 29 kg, Andrei Pelean la 32 kg şi Adrian Seica la 38 kg.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului s-a situat Antonio Sbirciog, în cadrul categoriei 62 kg, care a cucerit, astfel, medalia de bronz.

Ceilalţi tineri luptători de la CSS LPS Bihorul, dar care nu s-au clasat pe podium, au fost: Ovidiu Pop, Sergiu Pop, Alexandru Ciul şi Dominic Demeter.

Întrecerile, care s-au desfăşurat la Sala de Sport "Mircea Albu" şi au fost rezervate copiilor născuţi între anii 2004-2013, au reunit în total 147 de sportivi de la 18 cluburi, dintre care cinci din Serbia şi unul din Republica Moldova şi 12 din ţară.