Potrivit comisarului Marcel Ghiroşa de la Serviciul Poliţiei Rutiere Bihor, accidentul s-a produs în jurul orei 10.30, pe E 60, la ieşirea din Oşorhei spre Cluj.

”Un autoturism care se deplasa spre Oradea, înmatriculat în judeţul Sălaj, a derapat după ce şoferul a intrat într-o curbă dublă, pierzând controlul direcţiei, deoarece nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu gheaţă şi zăpadă. Maşina acestuia a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus, dinspre Oradea", a declarat comisarul Ghiroşa.

Conform sursei citate, două persoane aflate în autoturismul care a derapat şi alte trei persoane din maşina lovită au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Oradea. Primele două persoane se află în stare foarte gravă.

Trei echipaje ale Ambulanţei şi două de la SMURD s-au deplasat la locul accidentului pentru a le acorda răniţilor primul ajutor şi pentri a-i transporta la spital.

Circulaţia pe E 60, între Oşorhei şi Săcădat, a fost blocată pe ambele sensuri, timp de o jumătate de oră, iar după intervenţia echipelor de descarcerare traficul s-a reluat pe un fir. La ora transmiterii acestei ştiri, în zonă se circulă cu dificultate, pe ambele sensuri fiind coloane de maşini care depăşesc un kilometru.