O bihoreancă în vârstă de 38 ani şi un copil de 7 ani au ajuns la spital, marţi după-amiaza, după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau strada, în fugă, pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs marţi după-amiaza, în jurul orei 16, pe strada Republicii din Marghita.

Aflată la volanul unui autoturism, o femeie de 68 de ani, din Marghita, care circula pe direcția Viișoara - Petreu, nu a oprit la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, lovind o femeie şi pe copilul ei de 7 ani, ambii din Marghita. Aceștia  traversau carosabilul din partea stângă spre partea dreaptă a sensului de deplasare al autovehiculului.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit, însă, că şi femeia accidentată ar avea partea ei de vină, întrucât a traversat strada în fugă.

Din fericire, în urma accidentului rutier, cei doi pietoni au suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.