"Să cânte trompetele", "Pe coastă", "În anii ce-au trecut" ori "Cine e cu noi?" - sunt piese pe care fanii hip-hopului le vor putea cânta duminică seară, alături de B.U.G Mafia, care va susţine un concert aniversar în staţiunea Băile 1 Mai.

Trupa este invitata specială a noii ediţii a Waves Festival, care va aduna pentru trei zile la Ştrandul cu Valuri artişti cunoscuţi şi delicii culinare, perfecte pentru o zonă verde, de agrement.

Vibe de vacanţă

Prima ediţie a Waves Festival a avut loc în vara anului trecut şi a adunat peste 10.000 de petrecăreţi. Gândit pentru a pune în valoare staţiunea termală, evenimentul este organizat de Primăria Sânmartin şi Asociaţia de Promovare a Turismului în Băile Felix şi Băile 1 Mai. La fel ca la ediţia inaugurală, Ştrandul cu Valuri va fi centrul distracţiei şi în weekendul care urmează.

Pentru petrecăreţi vor fi amenajate mai multe zone, inclusiv una de relaxare, chill zone, pe iarbă, unde vor putea lenevi pe bean bags sau îşi vor putea face fotografii cu decorurile luminoase şi florale pregătite de gazde. Într-o altă parte a ştrandului va fi zona dedicată deliciilor culinare şi răcoritoarelor, iar într-un kids corner cei mici se vor putea întâlni cu o mulţime de personaje din poveştile preferate ori să participe la diverse ateliere de creaţie.


(Sursa foto: Facebook - Waves Festival)

Show la ştrand

Startul concertelor, dedicate în special tinerilor şi adolescenţilor, se va da în fiecare zi în jurul orei 18, distracţia urmând să ţină până la ora 4 a dimineţii.

În prima seară, vineri, pe scenă vor urca pe rând The Motans, trupă cunoscută pentru hiturile "Rămâi", "Bine indispus", "Jackpot" ori "Înainte să ne fi născut", şi trapperi ca Marko Glass şi Bvcovia, care au lansat mai multe piese împreună, inclusiv "Nu te mai recunosc". Între momente, vor mixa DJ-ii Shumy, Vision, Vladimir şi Pascal Jr.

Pe lângă atracţiile muzicale, pentru ziua de vineri organizatorii au pregătit şi alte surprize, care vor completa atmosfera festivalului.


(Sursa foto: Facebook - Waves Festival)

Party cu Delia şi B.U.G. Mafia

Sâmbătă, "valurile" distracţiei vor continua cu Delia şi cel mai proaspăt hit al ei, "Lololo". De asemenea, atmosfera şi voia bună o vor întreţine şi cântăreaţa Lil Rose şi DJ-ii Manuel Riva, Maya Mar, Bigda şi Rawdolff, cel din urmă cunoscut pentru mixarea muzicii tehno.


(Sursa foto: Facebook - Delia)

Duminică seară, petrecerea îi va avea la butoane de DJ Biga şi Shumy, Andia, care va interpreta piese ca "La nevedere" şi "Sfârşitul lumii", Holly Moly, o cântăreaţă care s-a lansat cu piesa "Plouă", DJ AlbWho şi Partydul Kiss FM.

Punctul culminant al festivalului va fi duminică: pe scenă vor urca Caddy, Uzzi şi Tataee, adică membrii trupei B.U.G. Mafia (foto), cu un concert aniversar la împlinirea a 30 de ani de când au fost puse bazele formaţiei. Cei trei au lansat piese cunoscute şi apreciate, ca de pildă "Străzile", "Când Trandafirii mor" ori "Cine e cu noi", astfel că apariţia lor este dintre cele mai aşteptate.


(Sursa foto: Facebook - B.U.G. Mafia)

De unde se pot cumpăra biletele

Cei care vor să prindă un loc la Waves Festival trebuie să ştie că intrarea se va face pe bază de bilete ori abonamente, care încă mai pot fi cumpărate de pe site-urile Wavesfestival.ro, Livetickets.ro şi Entertix.ro, la faţa locului urmând să se vândă doar dacă vor mai rămâne disponibile.

Preţurile variază între 150 şi 600 lei, cel mai scump fiind tichetul VIP pentru toate cele trei zile. La eveniment vor putea intra gratuit doar copiii cu vârste de până în 14 ani, însă numai însoţiţi de părinţi.

Dar, până la urmă, cui nu i-ar plăcea să "facă valuri" cu muzică bună la sfârşit de săptămână?


(Sursa foto: Facebook - Waves Festival)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!