Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor a definitivat programul ediţiei 2021 - 2022 a Cupei României, care se va desfăşura în această vară.

În total, vor participa şase echipe, care se vor întrece în trei runde eliminatorii, iar în 18 iulie se va anunţa câştigătoarea trofeului şi formaţia care va reprezenta Bihorul la faza naţională, se arată într-un comunicat de presă transmis de forul fotbalistic.

Pe lângă condiţiile de organizare stabilite prin Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, echipele trebuie să îndeplinească şi cerinţele protocolului medical emis de FRF, care prevede testarea obligatorie a tuturor participanţilor cu teste RT PCR (valabil 14 zile) efectuate cu maxim 72 de ore înainte de data meciului sau teste rapide antigen (valabil 7 zile) efectuate cu maxim 48 de ore înainte de joc.

Pot participa fără a fi testate persoanele vaccinate care au deja 10 zile de la finalizarea schemei complete sau cele care au trecut prin boală şi se află în perioada de 90 de zile de la ieşirea din carantină.

Echipele participante sunt obligate ca înainte cu 12 ore de joc să transmită la AJF Bihor, pe email, tabelul cu participanţii la joc, iar înainte de începerea jocului să ataşeze la raport originalul şi documentele (rezultatele testelor, adeverinţa de vaccinare, decizia de carantinare emisă de DSP şi adeverinţa medicală că sunt vindecaţi după ce au trecut prin boală).


Programul competiţiilor:

Sferturile de finală (4 iulie, ora 17.30):

Voinţa Ciumeghiu – Viitorul Borş

Victoria Avram Iancu – FC Universitatea Oradea

CS Bihorul Beiuş – Foresta Tileagd

Semifinalele (11 iulie, ora 17.30):

Câştigătoarele celor trei jocuri şi una dintre echipele învinse care se stabileşte ţinând cont de următoarele criterii:

1. Rezultatul după 90 de minute

2. Golaverajul

3. Număr mai mare de goluri marcate

4. Tragere la sorţi

Finala (18 iulie, ora 17.30):

Câştigătoarele celor două semifinale.

Locaţia va fi stabilită în funcţie de echipele calificate.