La şedinţa Consiliului Judeţean, liberalii au trântit o hotărâre cu privire la Aparegio. Adică un proiect marca Ilie Bolojan. La Consiliul Local, pesediştii şi udemeriştii n-au fost de acord ca municipalitatea să preia de la CJ drumurile care intră în Oradea, deşi băieţii de la Judeţ stau atât de rău cu banii încât trebuie să vină cu hârtia igienică de acasă.

Liberalii au persistat în ţâfnă şi s-au opus ca nucii ce putrezesc pe marginea drumurilor judeţe să fie valorificaţi către populaţie. În replică, genialii pesedişti s-au opus terminalului intermodal, un fleac de investiţie de vreo 20 milioane euro, profitând de faptul că patru dintre liberalii majoritari au lipsit de la şedinţă. Este momentul de glorie al acestor jalnice personaje care simt că, în sfârşit, poate pentru prima dată în viaţa lor, pot decide şi ei ceva, chiar dacă e vorba de o tâmpenie.

Dacă la CJ blocajul se poate perpetua până la alegerile din 2020, la CL ar trebui să fie mai simplu, căci liberalii au majoritatea absolută, doar că o parte umblă tepe lepe prin urzici în loc să vină la lucru. Noi nu i-am votat, însă, pe domnii consilieri ca să-şi arate muşchii sau valoarea neuronului singuratic. Prin lupta lor, ei arată că nu sunt cu nimic mai breji decât cei care-şi bat cuie-n cap, numai ca să-l enerveze pe frizer.

Dacă lucrurile continuă aşa, propun să facem o chetă şi să le luăm apă şi sare, ca să poată face gargară în voie. În plus, poate s-ar impune şi nişte apărători şi jambiere, dacă tot sunt decişi ca întreg mandatul să-şi dea la gioale.