Circa o sută de taximetriști ai firmei Fulger și-au condus marți, la prânz, pe ultimul drum, un coleg răpus de Covid-19.

Coloana de mașini cu avariile pornite s-a întins cale de un kilometru de la parcarea de lângă Grădina Zoologică până la intrarea în cimitirul Rulikowsky.

Taximetrele au intrat în cimitir până lângă parcela în care a avut loc înmormântarea, după care au întors și au ieșit în oraș.

„A fost un gest prin care am vrut să fim alături de familie și să ne luăm un ultim rămas bun de la colegul nostru”, a declarat un taximetrist.

(foto: Facebook, Laura Popa)

Fost taximetrist al firmei Fulger, Nicolae Popa, în vârstă de 47 de ani, a încetat din viață sâmbătă, în Spitalul Municipal, răpus de coronavirus.

Potrivit colegilor, bărbatul s-ar fi infectat în luna decembrie, de sărbători, la o întâlnire de familie. Ulterior, starea lui de sănătate s-a degradat, iar la începutul săptămânii trecute a fost spitalizat.

Este al doilea taximetrist al firmei Fulger răpus de Covid-19 după ce un alt șofer în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Și acesta a contactat virusul tot în familie.