La mai bine de doi ani de când şi-a deschis porţile, Padel Arena Oradea continuă seria etapelor lunare din circuitul "Oradea Joacă Padel". Etapa a 4-a este programată sâmbătă, 13 aprilie, la trei niveluri: profesionişti, amatori şi feminin.

Ultima etapă, cea din 16 martie, a consemnat un record de participare la turneul local, 32 de echipe, cu peste 60 de jucători şi jucătoare. Începând cu etapa a doua turneul este gestionat tehnic de platforma rankedin.com, locul unde jucătorii se pot înscrie.

Organizatorii vin în sprijinul doritorilor care întâmpină dificultăţi, la numărul de telefon 0738.770.755; pe grupul de Whatsapp sau pe pagina de Facebook Padel Arena Oradea. Se aşteaptă şi acum o participare masivă.

În ierarhia generală, la profesionişti, lider este unul dintre cei mai buni jucători din România, Andrei Dărăban, cu un total de 50 de puncte (două turnee câştigate) la egalitate cu Horia Matei. Al treilea loc e ocupat de Emil Bronţ. Cei trei sunt foşti jucători de tenis, actualmente antrenori, la fel ca redutabilul Bogdan Sturzu care nu are "punctaj", participând la un număr mai mic de etape.

La nivelul doi pe primele două poziţii sunt cei doi colegi de echipă, doctorii Ionuţ Codrean şi Cristian Bobâlcă, ambii cu câte 45 de puncte iar pe locul 3, cu cinci puncte mai puţin, se situează timişoreanul Denis Sas, alias "Denisao".

Şi acum turneul va atrage la start jucători de top, din Oradea, Timişoara sau Cluj, astfel că din punct de vedere calitativ spectacolul este asigurat.

Competiţia va începe în jurul orei 9 cu nivelul 2, iar la profesionişti şi feminin turneul va debuta după ora 14.00.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!