Două sportive orădene au participat la întrecerile celei de-a doua ediţii a Campionatelor Naționale Școlare de Taekwondo WT, care s-au desfăşurat la Bucureşti, la Sala Polivalentă, pe data de 24 februarie. Este vorba despre Maia Mureşan, de la clubul ACS White Lion, şi de Daria Ioana Pop, de la CS Crişul.

Ambele sportive au avut evoluţii bune şi au reuşit să se situeze pe podium la finalul competiţiei ce a fost destinată exclusiv luptătorilor de la clasa A şi care a reunit la start peste 140 de elevi.

Maia Mureșan, elevă la Școală Gimnazială Nicolae Bălcescu, a concurat la categoria 30 kg de la U12 feminin şi a avut o evoluţie foarte bună, obținând locul al doilea, după două lupte în care s-a impus clar.

La rândul ei, Daria Ioana Pop, elevă la Liceul cu Program Sportiv Bihorul, a luat startul în cadrul probei de -55 kg juniori feminin, unde a avut trei meciuri, la sfârșitul cărora a obținut locul al 3-lea.

„A fost o competiție de bun augur pentru noi și așteptăm cu interes următoarele competiții naționale și internaționale pentru care sportivii noștri se pregătesc temeinic. Suntem mândri că în acest an Campionatul Balcanic de Taekwondo WT se va desfășura la Oradea și dorim să fim în formă maximă până atunci. Mulțumim Federației Române de Taekwondo WT și părinților pentru susținere, iar sportivilor le dorim mult succes!", a transmis, printr-un comunicat, instructorul Daniel Bîrneț, cel care le pregăteşte pe cele două sportive.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!