Fotbalistul orădean Claudiu Keşeru a mai câştigat un titlu de campion al Bulgariei, cu formaţia Ludogorets Razgrad. Campionatul în ţara vecină s-a decis în ultima etapă, în weekend, când echipa din Razgrad s-a impus cu scorul de 4-1, în faţa celor de la Cherno More.

Ludogorets a câştigat astfel titlul în dauna celor de la CSKA Sofia, echipă cu care s-a luptat până la finalul sezonului. Echipa atacantului bihorean a încheiat sezonul cu 79 de puncte, cu unul mai mult decât fosta echipă a lui Edi Iordănescu şi Thomas Neubert.

În prezent, la echipa din Razgrad, pe lângă Keseru, mai evoluează alţi trei jucători români: Cosmin Moţi, Dragoş Grigore şi Adi Popa.

Autor al unui gol în etapa trecută, Keşeru nu a fost însă în lot pentru acest ultim meci, Popa a fost rezervă neutilizată, în timp ce titulari, dintre români, au fost Grigore şi Moţi. Ultimii doi au fost integralişti.

Pentru Ludogorets Razgrad acesta este al optulea titlu consecutiv în Bulgaria, iar la ultimele patru o contribuţie însemnată a avut-o şi atacantul orădean Claudiu Keşeru.

De menţionat că, în vârstă de 32 de ani, Keşeru mai are în palmares două titluri de campion al României cu Steaua Bucureşti, o cupă a României, tot cu Steaua şi o supercupă a Bulgariei, cucerită cu Ludogorets.

După ce în ediţiile 2016-2017 şi 2017-2018, jucătorul bihorean a cucerit titlul de golgheter al campionatului bulgar, în acest sezon, Claudiu a fost al doilea în ierarhia celor mai buni marcatori, cu 20 de goluri.