Nu trece săptămână ca fotbalistul Claudiu Keşeru să nu înscrie pentru echipa sa de club, Ludogoreţ Razgrad, în campionatul Bulgariei.

Ca un veritabil golgheter, atacantul orădean îşi trece numele pe lista marcatorilor etapă de etapă pentru liderul campionatului ţării de la sud de Dunăre.

De această dată, în weekend, formaţia lui Claudiu a pierdut, cu 2-3, în deplasare, dar şi de această dată internaţionalul român a înscris. Acum Keşeru a punctat din penalty, în repriza a doua, în minutul 53.

Ludogoreţ a jucat pe terenul formaţiei Lokomotiv Plovdiv, gazdele impunându-se cu scorul de 3-2, iar în afară de reuşita lui Claudiu Keşeru, pentru oaspeţi a mai punctat Anicet, în minutul 17.

Orădeanul a fost integralist în acest meci, marcând până acum în toate jocurile oficiale susţinute de Ludogoreţ Razgrad în 2021. El a ajuns, astfel, la 13 goluri înscrise în actuala ediţie de campionat, cu două mai puţin ca liderul golgheterilor, M. Coureur.

Ajunsă la a doua înfrângere, Ludogoreţ rămâne pe primul loc în Bulgaria, după 18 etape, cu 41 de puncte. Pe locurile următoare se situează ŢSKA Sofia, cu 39 de puncte şi Lokomotiv Plovdiv, formaţie care a acumulat 37 de puncte.