Deşi are o evoluţie constant bună la echipa de club, Ludogoreţ Razgrad, din campionatul Bulgariei, unde marchează aproape etapă de etapă, atacantul orădean Claudiu Keşeru este evitat în continuare de selecţionerul Christoph Daum.

După cum se ştie, la începutul acestei săptămâni, antrenorul german a anunţat lotul pentru "dubla" naţionalei României cu Armenia (din 1 septembrie, meci programat acasă) şi Muntenegru (din 4 septembrie, din deplasare), iar orădeanul nu figurează nici de această dată pe listă.

De precizat că atacantul Claudiu Keşeru, în vârstă de 30 de ani, a fost ignorat de selecţioner, chiar dacă a marcat două goluri în ultima etapă de campionat din Bulgaria şi are prezenţe în tururile preliminare de Champions League.

Într-o situaţie similară se află şi atacantul echipei FCSB, Denis Alibec, care, în pofida  evoluţiei bune de la echipa de club, este evitat de selecţioner.

De menţionat însă că pe lângă cei 23 de jucători chemaţi, Daum a mai anunţat o listă adiţională formată din 11 jucători, pe care se află totuşi un bihorean. Este vorba de tânărul atacant George Puşcaş. În vârstă de 21 de ani, Puşcaş evoluează în campionatul italian, la Benevento Calcio.