Între jucătorii depistaţi pozitiv la testul de Covid-19 din lotul campioanei României la fotbal, CFR Cluj, se află şi tânărul şi talentatul jucător bihorean Claudiu Petrila, care, la 19 ani, se anunţă o tânără speranţă a fotbalului românesc. Jucătorul din Sânnicolau Român este primul fotbalist bihorean infectat cu coronavirus. 

Potrivit Gsp.ro, la clubul CFR Cluj au fost confirmate nu mai puţin de 10 persoane cu Covid-19. 

Petrila este jucător format la LPS Bihorul Oradea, dar care a făcut pasul către nivelul cel mai înalt din fotbalul românesc, ajungând la campioana CFR Cluj, unde s-a şi făcut, de altfel, remarcat încă din sezonul trecut.

După cum presa centrală a relatat, în ultima perioadă s-au descoperit mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus la Dinamo, iar apoi şi la echipele care se bat pentru titlu anul acesta în România: CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Astfel, încheierea sezonului actual în Liga I se complică.

Pentru a fi dusă la bun sfârşit această ediţie de campionat, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe propune izolarea fotbaliştilor sănătoşi în cantonamente pentru ultimele etape.

Fotbalul se numără printre puţinele sporturi ale cărui competiţii au putut fi reluate după starea de urgenţă în România la nivelul primelor ligi.