Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea şi-au aflat programul de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. 

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat joi calendarul şi regulamentul de organizare şi desfăşurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în eşalonul al treilea. FRF a stabilit ca meciurile să se desfăşoare în intervalul 1-9 august, de fiecare dată de la orele 17:30. Prima etapă este programată sâmbătă, 1 august, cea de-a doua, miercuri, 5 august, iar etapa cu numărul 3, duminică, 9 august.

În prima etapă din grupa din care face parte şi reprezentanta judeţului Bihor, pe 1 august, se vor întâlni în meci direct campioanele judeţelor Satu Mare şi Cluj, apoi, în etapa a doua, pe data de 5 august, va susţine şi CAO primul joc, în compania reprezentantei judeţului Satu Mare, pentru ca în ultima partidă, pe 9 august, fotbaliştii de la CAO să întâlnească echipa din Cluj.

Reamintim că deocamdată nu se cunosc echipele din judeţele Satu Mare şi Cluj care vor participa la acest turneu de baraj, pentru că în aceste judeţe campionatele Ligii a IV-a nu au fost încă finalizate.

Lista criteriilor de departajare a echipelor cuprinde în ordine: rezultatele directe, golaverajul în jocurile directe, numărul mai mare de goluri marcate în meciurile directe, numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deşi partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă), golaverajul general din mini-grupă, numărul mai mare de goluri marcate în mini-grupă şi rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte.