Din luna decembrie, Clubul Crişul Oradea va avea şi o secţie de tenis de masă, după cum a transmis conducerea clubul printr-un comunicat.

La această secţie se vor putea înscrie copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. 

„Clubul Sportiv Crişul Oradea, prin Ordinul Ministrului Tineretului şi Sportului (OMTS) nr. 617 din 24.08.2021 privind secţiile pe ramură de sport, a reuşit introducerea ramurii de sport tenis de masă, în Certificatul de Identitate Sportivă al clubului. Începând cu data de 4 decembrie, tinerii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani, care doresc să practice această ramură sportivă, o pot face probabil în cea mai mare sală de tenis de masă pentru copii, a Clubului Tibclau unde există 12 mese competiţionale I.T.T.F şi 3 roboţi, în cadrul complexului Era Shopping Park, luni, miercuri şi vineri între orele 18.00-20.00, sub îndrumarea instructoarei de tenis de masă, Borzasi Edina", a transmis clubul bihorean.

În acelaşi comunicat, directoarea CS Crișul, Pető Dalma Csilla, a precizat că decizia a fost luată în urma solicitărilor venite din partea orădenilor. 

„Desigur, pentru mine bucuria a fost cu atât mai mare cu cât am văzut atâţia tineri dornici de a practica tenis de masă şi, mai ales, pentru că eu însămi am practicat această ramură sportivă, fiind sportivă de performanţă, legitimată la Clubul Crişul. Pe vremuri, echipa feminină de tenis de masă, pregătită de către regretatul antrenor Sift Ludovic, a fost echipă cu foarte multe rezultate. Aşadar, avem responsabilitatea morală, înainte de toate, să renaştem această secţie, în cadrul Clubului Crişul", a transmis directoarea. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!