Clubul de baschet BCU Oradea şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Casa de Cultură a Tineretului, noul staff. Acesta este format din Ioana Anica, preşedinte, Daniel Anica, antrenor, Andrei Buda, antrenor pentru iniţiere în baschet, Cristian Ungur manager, Romeo Tulkos, preparator fizic, Gabi Dunca, analist video şi Maria Kozma, P.R.

Mai întâi, antrenorul Daniel Anica a prezentat rezultatele celor două echipe angrenate în Campionatul Naţional de Baschet. Atât baschetbalistele de la echipa cu fete sub 15 ani, cât şi cele de la formaţia cu jucătoare sub 16 ani sunt calificate la Turneul Final.

Apoi, soţii Anica şi-au pus în valoare baschetbalistele, cele mai elocvente exemple fiind Alexia Ilea, Lorena Milaş, Alexia Creţ şi Anisia Croitoru. De menţionat că ultimele trei jucătoare au debutat la lotul naţional. 

După cum a transmis menagerul Cristian Ungur, ţinta clară a clubului de baschet BCU este să se implice cât mai mult în viaţa şcolilor, dar şi a comunităţii. "Dorim să dezvoltăm tinerii prin sport pe durata programului Şcoala Altfel. Este o oportunitate atât pentru tinerii care încă nu au practicat sportul să se alăture proiectului BCU. Dorinţa noastră este să conectăm cât mai multe sporturi. În egală măsură dorim să ne implicăm în programul Şcoală după Şcoală şi să organizăm cursuri gratuite de baschet pentru elevii şcolilor orădene. Prin acţiunile noastre aspirăm la o colaborare laborioasă cu cât mai mulţi tineri, astfel încât magia clubului BCU să funcţioneze asemenea unui liant între copii şi sportul iubit", a mai declarat managerul Cristian Ungur.