Clubul de box "Moga Răzvan" din Oradea va avea un reprezentant săptămâna viitoare la Campionatul Naţional de Box pentru cadeţi, programat la Câmpia Turzii în perioada 21-27 octombrie.

Clubul orădean se va prezenta la competiţia naţională cu un elev a cărui pregătire a început în urmă cu doi ani. Este vorba despre Raoul Luca, în vârstă de 14 ani. 

"Cu spirit îndrăzneţ, cu susţinerea totală a părinţilor şi a echipei clubului, Raoul se simte pregătit pentru primele lui meciuri oficiale de la Câmpia Turzii", după cum transmite Răzvan Moga. 

De menţionat că, în activitatea sa, antrenorul Răzvan Moga colaborează cu tehnicienii Dacian Bungău şi Iosif Chezan, preparatorul fizic Cristian Gurău, dar şi nutriţionistul Mihai Vargics.

De asemenea, clubul orădean beneficiază şi de sprijinul psihologului sportiv Roxana Heredeu şi al specialistului în tehnici de masaj Yumeiho Ciprian Bârţan. 

Clubul de box "Moga Răzvan" mai transmite că, sub deviza "Totul despre sport, pentru sport", antrenamentele pentru cei care doresc să participe la competiţii, dar şi pentru cei care vor să se bucure de sport se desfăşoară la sala Heredeu Gold Gym Ioşia, de luni până vineri, între orele 17 şi 18 pentru copii, respectiv între 18 şi 19 pentru adulţi. Sâmbăta, programul comun este de la 10 la 11.40.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!