Ca de obicei, aşa cum s-a întâmplat şi pe vremea regretatului Pavel Vancea (cel care a pus bazele şi a condus clubul), conducerea CS UAMT Univ. Agora Oradea şi-a premiat laureaţii pe anul precedent în luna ianuarie.

De această dată gala clubului orădean de karate traditional cu prilejul premierii laureaţilor a avut loc în ultimul weekend a lunii ianuarie, la Universitatea Agora.

"Nu putem decât să ne bucurăm de o prezenţă atât de numeroasă la gala premiilor CS UAMT Universitatea Agora Oradea, precum şi de faptul că avem ce rezultate să premiem. Comparativ cu anii anteriori, ne bucurăm de nişte rezultate foarte bune, şase medalii de aur, unsprezece de argint şi opt bronz la întrecerile naţionale, la Campionatele Europene, patru  medalii de aur şi două de argint,  respectiv trei medalii de aur, trei de argint şi una de bronz la Campionatul Mondial, desfăşurat în Belgrad, la finele anului trecut", a precizat în deschiderea evenimentului, Raul Tudorică (în foto primul din stânga), unul dintre cei trei conducători ai clubului.


Primii care au fost premiaţi au fost cei mai mici sportivi, care au ocupat următorul clasament:

1. Riccio Alessandro

2. Riccio Francesco

3. Riccio Giorgio

4. Petrişor Nicolas

5. Alex Mesaroş

6. Bondici Paul

7. Maszgras Briana

8. Alexandru Ticarat

Apoi, s-a trecut la premierea efectivă a sportivilor consacraţi ai clubului. Premiile au fost acordate începând de la locul XII în sus, după cum urmează:

Locul 12 - Olariu Răzvan, participant la Campionatele Naţionale de stil desfăşurate la Galaţi

Locul 11 - Tăuţan Ionuţ, participant la Campionatele Naţionale de stil de la Galaţi

Locul 10 -  Iancu Raul, participant la Campionatele Naţionale de stil de la Galaţi

Locul 9 - Doblea Raul , ocupant al loculului III la CN de Tradiţional - Memorialul Pavel Vancea, la kata echipe

Locul 8 - Tauţan Andrei, medaliat cu aur în cadrul CN de Tradiţional de la Oradea la kumite pe echipe

Locul 7 - Kiraly Mark , medaliat cu argint şi bronz în cadrul întrecerilor naţionale de la Oradea şi Izvorani

Locul 6 - Ristea George, medaliat cu bronz la proba de fukugo individual la CN Tradiţional precum şi medalii naţionale la probele de kata şi kumite echipe.

Locul 5 - Luca Darius, medaliat cu bronz la kumite individual la CN de Fudokan de la Galaţi şi cu argint cu echipa României la Campionatul European de la Napoli

Locul 4 - Hava Antonio, vicecampion naţional la kumite individual în cadrul CN de Fudokan de la Galaţi, respectiv medaliat cu aur la proba de kumite echipe la Campionatul Mondial de Fudokan desfăşurat la Belgrad. 

Locul 3 - Kalman Szabolcs, sportiv component al lotului României de Karate Tradiţional juniori şi care în 2015 a ocupat un loc IV la kata individual în cadrul CN Fudokan de la Izvorani, un loc II la kata individual în cadrul CN Tradiţional de la Oradea - Memorialul Pavel Vancea, un loc II la fuku-go individual la CN Tradiţional de la Oradea - Memorialul Pavel Vancea, precum şi medaliat cu argint şi bronz la probele de echipă de la Campionatele Naţionale şi participant la CM de karate Fudokan la probele de kata şi fuku-go individual. 

Locul 2 - Botez Robert Diner, campion mondial în Serbia cu echipa României de kumite, precum şi vicecampion naţional la Oradea.

Locul 1 - Luca Andrei George (în foto cu trofeul) – campion mondial la proba de kumite pe echipe, vicecampion mondial la probele individuale de kumite şi fuku-go, medaliat cu bronz la kata individual în cadrul aceluiaş eveniment, dublu campion european la probele de kumite atât individual, cât şi cu echipa României, ocupant al poziţiei secunde la proba de fuku-go individual, dar şi multiplu campion national, la toate probele individuale, de kata, kumite, fuku-go, precum şi medaliat la probele de echipa în cadrul Campionatelor Naţionale.

După cum se poate observa, sportivii de pe primele cinci locuri şi-u adus considerabil aportul în obţinerea rezultatelor notabile de clubul orădean în cadrul Campionatelor Naţionale, Europene şi Mondiale.

În cadrul galei, nu au fost omişi nici părinţii sortivilor, cărora li s-a mulţumit "pentru încrederea acordată de-a lungul timpului", dar nici diferitele personalităţi din lumea sportului, "care au susţinut ceea ce înseamnă karate traditional", după cum a precizat Raul Tudorică.