Deşi a rămas fără baza sportivă proprie, Clubul Sportiv "Voinţa" Oradea anunţă reluarea cursurilor gratuite pentru toţi iubitorii "sportului alb" din Oradea şi judeţul Bihor.

"Începând din 8 iulie, de la ora 10, în fiecare sâmbătă din luna lui Cuptor, se reiau aceste cursuri, urmând ca ele să se desfăşoare pe terenul de tenis de zgură amenajat la sediul firmei Selina, pe Şoseaua Borşului nr. 14 A. Cursul se adresează nu doar copiilor ci tuturor celor care vor să deprindă ABC-ul tenisului, care este acelaşi şi pentru cei de 6 ani ca şi pentru cei de 60 de ani", se arată într-un comunicat al clubului orădean.

Astfel, se va învăţa priza rachetei de tenis, apoi se vor deprinde loviturile de bază: forehand, backhand, serviciul, astfel ca fiecare să poată, la sfârşitul cursului, să dispute un meci de tenis.

Se asigură rachete şi mingi de tenis, iar cei care au rachetele lor pot să le aducă cu ei. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0723.391.348 (Mircea-Teodor Drăgoi).

De menţionat că CS Voinţa a mai organizat în 2014 şi 2015 asemenea cursuri gratuite de tenis pentru toţi iubitorii "sportului alb", la care peste 120 de copii au făcut primii paşi în tenis ajutaţi, pe bază de voluntariat, de un grup de antrenori ai clubului.