A apărut o poză cu Pásztor Sándor împreună cu o antilopă pe care tocmai o împuşcase. Aflăm ce armă a folosit, tipul de gloanţe, totul după tipicul vânătoresc. Imaginea ne prezintă două fiinţe, una cu coarne, una fără. Cea fără este Pásztor.

Mai aflăm că alde Pásztor e din Ungaria, chit că nu ştiu ca Oradea să fi rupt unilateral Tratatul de la Trianon.

În plin scandal cu sabotarea Aeroportului, cât de dăncilă poţi fi să laşi pe internet poze care ţi-ar face terci credibilitatea? Sau poate domnului Pásztor chiar nu-i pasă de nimic, căci oricum şi-a atins nivelul maxim de incompetenţă.

Figura sa contrastează puternic cu activităţile de macho pe care le desfăşoară. Nu mi l-aş fi putut închipui niciodată pe pufosul Sándor, cu faţa lui de tocilar, străbătând jungla africană cu ditamai puşcocul în mână.

Mă mir că aparatul de propagandă nu l-a eternizat încă în vreo operă nemuritoare. Aşa că m-am gândit să-i fac lui "Pásztor from Hungary" o colindă vânătorească, cum n-a mai avut şohan.

"Am plecat eu a vâna, Mărucz Mărgăritar, / Că sunt din Ungaria, / Căprioare n-am vânat, / Mărucz Mărgăritar, / Şi-am vânat un elefant / Ca să fac din pielea lui, / Mărucz Mărgăritar, / Acoperiş Aeroportului. / Hop, hop, hop, nu mă-mpuşca, / Mărucz Mărgăritar, / Că io nu-s cine gândeşti! / Io sunt Bimbo, leru-i leru’, / Mărucz Mărgăritar, / Care alungă Ryanair-ul".