Coloane de mașini s-au format joi la prânz pe străzile Decebal și Tudor Vladimirescu din Oradea lucru, care a dus inclusiv la îngreunarea transportului în comun.

Bară la bară

Coloanele de mașini se întindeau pe bulevardul Decebal, începând de la intersecția cu strada Calea Aradului până la cea cu strada Tudor Vladimirescu. Asta după ce traficul auto pe această direcție a fost redus la o singură bandă pe sens în intersecția Decebal - Vladimirescu. 

Șirul de mașini, urcat și pe linia de tramvai, a blocat inclusiv circulația tramvaielor. 

La fel, pe strada Tudor Vladimirescu ambuteiajele se întindeau de la intersecția cu Bulevardul Decebal până la cea cu strada Oneștilor, iar în sens opus până spre strada Plevnei.

Aglomerația de pe această stradă a fost provocată și de oprirea traficului pe strada Oneștilor, pentru lucrări de termoficare, și devierea pe arterele adiacente.

Săpături la rețeaua de apă

Dincolo de numărul mare de șantiere din zonă, ambuteiajele a fost provocate de o intervenție la rețele.

„Compania de Apă Oradea a intervenit zilele trecute la o avarie la rețeaua de apă din intersecția străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu. Lucrarea a fost adusă la nivel de beton pe folie, iar în cursul zilei de astăzi s-a realizat asfaltarea acesteia”, a declarat pentru BIHOREANUL directorul tehnic al Primăriei Oradea, Sebastian Marchiș.

În prezent, deși semnele de ocolire au fost îndepărtate, traficul în zonă se desfășoară cu greutate, având în vedere că semaforul din zonă este scos încă din funcțiune.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!