Cea de-a 27-a ediție a galei Colosseum Tournament va avea loc luni seară, de la ora 19, în sala Antonio Alexe din Oradea.

Iar meciul serii este...

Orădenii se pot pregăti pentru o seară plină de adrenalină, testosteron și violență.

„Pentru orădeni meciul serii se anunță a fi cel care va fi disputat de „Muntele Bihorului” și sârbul Adnan Adlic. „Muntele Bihorului” a acceptat provocarea uriașului Adnan Alic. O să fie o confruntare de peste o jumătate de tonă (de fapt un sfert de tonă - n.r.) în ringul Colosseum Tournament 27”, au anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului organizatorii acestuia.

Supranumit și Gladiatorul din Sandzak, Adnan Alic (37 ani) este înalt de 182 centimetri și cântărește 110 kilograme. El numără în palmares, ca luptător profesionist, 13 victorii și 24 de înfrângeri.

Mai tânăr cu zece ani decât Sandu Lungu, Adnan Alic l-a provocat pe orădean pentru a-și lua revanșa după înfrângerea din decembrie 2017, când, într-o luptă dusă la Brașov după reguli MMA, a pierdut după doar un minut.

Atunci, sârbul a făcut imprudența de a sări la picioarele orădeanului ca să îl proiecteze pentru a muta lupta la podea, însă Lungu l-a întors și s-a așezat pe el cu toată greutatea celor 150 de kilograme, încheind lupta.

Bătălie la Maxim

Pe lista luptelor de luni se mai numără meciul care va fi disputat meciul dintre orădeanul Adrian Maxim, unul dintre cei mai talentați luptători la categoria 65 kilograme, și Jewheb Kraminski, care vine de la Kiev ca să îl înfrunte acasă.

Fost campion mondial la kickbox WTKA în 2016, Kraminski este supranumit Chrasher (n.r. Distrugătorul) pentru forța pumnului său.

Dincolo de frumusețea luptei, gala de luni are programat și un meci cu miză. Potrivit organizatorilor, „Sorinbabyface Caliniuc, un sportiv tânăr cu viitor strălucit în sportul de contact”, își apără centura de campion la categoria 70 kilograme în fața lui Stoyan Koprivlenski, locul 5 în circuitul Glory.

Înalt de 180 centimetri, luptătorul bulgar este supranumit Sniper pentru loviturile precise și s-a declarat pe Facebook „motivat și pregătit” să plece acasă cu centura românului.

Pasionații de adrenalină își pot cumpăra biletele de intrare pornind de pe pagina de Facebook, la un preț de 40 lei în sală și 200 lei în regim VIP.